Notícies
XV CONCURS FOTOGRÀFIC DE L'ALBERA
(Per a més informació cliqueu damunt el títol)
 
Un any més, la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de la Jonquera ha organitzat, amb la col·laboració de la Secció de Fotografia de l’ACEJ, el Concurs Fotogràfic de l’Albera, amb la finalitat d'estimular la creació artística cap als valors d’aquest parc natural.
El certamen, en la seva quinzena edició, premiarà amb un trofeu i 150 euros la fotografia guanyadora. Per a la segona i tercera posició, 100 i 50 euros i trofeu.
també hi haurà un trofeu, gentilesa de Falgués Fotografia, per al guanyador del vot popular, així com un trofeu, gentilesa de Foto Estudi Albera, per al millor classificat resident a la Jonquera.
NOVA TEMPORADA DEL TALLER DE LA MEMÒRIA
El proper 10 de març comença una nova temporada del Taller de la Memòria, adreçat a persones majors de 50 anys.

El taller consta de 12 sessions d'1 hora, que es duran a terme a Can Laporta, els dilluns de 18 a 19 h. El preu de tot el taller és de 16 €.

Les persones interessades han de fer la inscripció a Can Laporta de dilluns a divendres, de 17 a 20 h. L'import del taller s'ha de fer efectiu en inscriure's.

NOU DÍPTIC D'ACTIVITATS PER A LA GENT GRAN
La Llar del Jubilat – Casal de l’Avi i la regidoria de Benestar Social acaben d’editar un díptc amb les activitats per a la gent gran organitzades per al primer semestre de 2014. El díptic inclou una àmplia varietat de possibilitats: cursos, tallers, excursions, etc., pensades per complementar les estones de lleure, que esperem trobeu interessants.

Per a més informació cliqueu damunt el títol.
NOUS HORARIS SERVEI LÍNIA DE BUS FIGUERES-LA JONQUERA-EL PORTÚS
A partir del passat mes de novembre, l’empresa David i Manel SL posa en marxa uns nous horaris de la línia de Figueres–la Jonquera–el Portús.
Per a més informació cliqueu damunt el títol.
TORNEN LES TARDES JOVES A CAN LAPORTA
Per a més informació cliqueu damunt el títol.
 
El passat mes de novembre, es va iniciar una nova etapa de dinamització juvenil. En concret, els dimecres i divendres, de 17 a 20 h, s'ha engegat un nou projecte amb l'empresa Innova't Educació.
Des de les regidories de joventut i ensenyament, es vol oferir als joves diferents serveis educatius a partir de la creativitat, la innovació i l'ús i aplicació de les noves tecnologies.
 
La informació de les activitats que es vagin programant la trobareu a facebook i a twitter; estigueu atents!
 Agenda
 
    
24/04/2014
 L'Ajuntament a un clic!
 Destacats

Pl. Ajuntament, 4 Tel. 972 554 005 / Fax 972 554 193 ajuntament@lajonquera.cat Nota legal